Dikuasakan oleh Blogger.

PERHATIAN / ڤرهاتين

Sekiranya anda berasa sebarang artikel di dalam blog ini bermanfaat untuk rakyat maka cetak dan perbanyakkanlah untuk disebarkan kepada orang ramai. Semoga kerja baik anda dikira sebagai pahala orang yang berjuang di jalan Allah S.W.T. InsyaAllah.

PENGIKUT BLOG / ڤڠيکوت بلوݢ

APA PANDANGAN ANDA ?

<a href="http://www.sodahead.com/united-states/pada-pandangan-anda-bilakah-pilihan-raya-umum-ke-13-pru13-akan-diadakan/question-2706347/" title="Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?">Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?</a>

AKTIVITI BULAN OGOS 2012/2012 اکتيۏيتي بولن اݢوس

Website templatesHR

24 OGOS / JUMAAT - YB ANUAR SUDIN KE PERJUMPAAN RAKAN FB SG. SAMAK BERMULA 8.30 - 11.00 MALAM.

25 OGOS / SABTU - CERAMAH BERSAMA DATO' FAUZI SHAARI, UST. NIK ABDUH NIK AZIZ & SDR. BOB LOKMAN DI DATARAN PEMUDA KG. BAHAGIA BERMULA 9.30 MALAM

26 OGOS / AHAD - JAMUAN RAYA PAS CAWANGAN KILANG PADI BERMULA 8.30 MALAM.

DIA NI - LEBIH UMNO DARI UMNO, LEBIH BN DARI BN

>> 06 Mac 2010



Apabila membaca berita penafian Ustaz Ahmad Awang semalam yang bertajuk "Ahmad Awang Dakwa Mufti Perak Tokok Tambah Cerita" telah membuktikan bahawa :

  • mengesahkan lagi bahawa mufti harus ini memang kuda tunggangan UMNO
  • jiwa mufti ini lebih Melayu daripada Islam
  • memperdagangkan agama demi mencapai cita-cita....peribadi..?
  • mufti ini telah menipu. Mufti menipu....??!!
  • jiwa mufti ini lebih UMNO daripada orang UMNO sendiri
  • ini satu contoh : memperalatkan agama. Malang sekali, yang membuatnya pula seorang mufti.
ar_rawa

8 ulasan:

orangkampung 6 Mac 2010 10:47 PG  

Apa da...Tuan Mufti tu memang melayu. Habis penulis blog ni melayu ke atau cina atau india atau kadazan atau Iban?

Itulah identiti setiap orang...sebab manusia ni di jadikan berbangsa-bangsa....Tak salah kalau Tuan Mufti pertahankan agama dan bangsanya sendiri....HamPAS yang tak tahu nak bersyukur dan selalu spin dan spin cerita....

Aku dah tak hormat lagi HamPAS ni walau satu ketika dulu aku orang Pas....Selamat tinggal HamPAS!!!!!!

Tanpa Nama,  6 Mac 2010 11:22 PG  

Elok la ko keluar PAS..hampeh..

Tanpa Nama,  6 Mac 2010 11:27 PG  

salam...

wahai orangkampung, aku kenal kau siapa. dulu kau tinggalkan pas sebab tak dapat apa yg dihajatkan.
piiiirahhh.....
PAS buka tempat orang yg nak cari kekayaan.

kalau nak jadi pecacai umno pun biarlah bertempat.

ramai orang umno dah mula sedar yg malaysia dah ketinggalam dlm ekonomi berbanding Singapura, Thailand, Indonesia .....

apa sebabnya.... lu fikirlah sendiri..

layar 6 Mac 2010 12:07 PTG  

Tuan,
1.Aku pun rela jadi pengikut UMNO kerana mereka tu ISALM dan MELAYU...

2.Yang puak hang jadi boneka KAFIR tu apa pasal...

3.Ingatla cerita Muawiyyah dgn Syadina Ali semasa berkoftransi bila kafir cuba cucuk jarum..

Tanpa Nama,  6 Mac 2010 12:53 PTG  

Virus ketuanan Melayu UMNO sangat berbahaya kerana menyokong mengkhinzir buta walaupun pimpinnan melayu itu berlaku zalim sesama melayu dan kaum2 lain.. sesungguhnya org munafik lebih berbahaya dari kafir...sebab itu org munafik dmasukkan ke bahagian neraka yg paling bawah daripada org kafir.

Masa bila kita nak berdakwah kalau bersatu hanya dalam lingkungan org melayu saja.

Tuan yg menulis ni mmg...

Tanpa Nama,  6 Mac 2010 1:24 PTG  

perjuangan umno untuk jadi kaya shj..
betul ke?

Tanpa Nama,  6 Mac 2010 2:15 PTG  

Orang PAS mana ada Melayu, mereka Islam sahaja yang tidak berbangsa, walaupun Allah berfirman " Aku jadikan manusia itu berpuak-puak, supaya mereka boleh bersatu"

nansgsmk,  6 Mac 2010 6:47 PTG  

tahniah orang kampung. pertahankan kemelayuan tuan. tanamkan dalam2 tanpa melayu takkan kesyurga. islam hanya sekadar pada ic ajer. yang penting melayu itu yang patut dipertahankan biarpun islam akan menjadi dagang.

tuan tentu dah kaya raya dengan ilmu dunia dan akhirat. jawatan dan semangat kemelayuan tuan akan membawa kebahagiaan . pertahankanlah kemelayuan tuan. mca dan mic kan macam tuan jugak. dah jadi lebih melayu dari orang melayu kot..

Catat Ulasan

ASMAUL HUSNA

Blog Archive

SEPETANG BERSAMA ADUN CHANGKAT JONG

MISI PRIHATIN RAKYAT - EDAR TOPENG DAN RISALAH H1N1

RUMAH TERBUKA PAS TELUK INTAN & ADUN CHANGKAT JONG

MAKAN MALAM BERSAMA DS HJ. NIZAR DI TELUK INTAN

LAWATAN ADUN CHANGKAT JONG

ADUN CHANGKAT JONG SANA SINI

SUASANA HARI KEBAJIKAN DUN CHANGKAT JONG / سواسان هاري کباجيکن دون چڠکت جوڠ

SUKANEKA PASTI TELUK INTAN 2010

ADUN CHANGKAT JONG BERAYA DI SANA-SINI

CINTANYA KHALID AL WALID KEPADA RASULULLAH SAW

JADUAL MAJLIS ILMU TELUK INTAN JANUARI 2011 / 2011 جدوال مجليس علمو سکيتر تلوق اينتن جانواري

Website templatesHR

AHAD 23-Jan-11 Minggu 4
Subuh Ust Radzi Jusoh Surau Pt 1 Ust Saman
3 Ptg Ust Suhaimi Msjd Chikus Langkap
Asar U.Sulaiman Hamzah Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Mustafa Saari S. Lorong Seberang K Bhgia
Maghrib Ust Fatah Awang Msjd Batak Rabit,T.I
Maghrib Ust Fakharuddin Surau T. Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Sulaiman Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Azhar Msjd Pekan Rabu,C.Balai
ISNIN 24-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Ramli Wahab Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Termizi Surau Sg Keroh Air Kuning
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Fatah Awang Surau Kg Pisang B.Rabit,T.I
Maghrib Ust Wahab Dawam Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Muhammad Srau Insaniah Jln Pasar
SELASA 25-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Mohd Aslam Masjid Sg Tungku,T.I
Maghrib Ust Mohamad Surau Jln Lasamana
Maghrib Ust Fakharuddin S. Tmn Desa Bakti, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Suhaimi Hj Hamid Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Zamani S. Tahizul Mait
RABU 26-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Hj Zabidi S. Redang Punggor,C.Balai
Maghrib Us Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Desa Bakti
Maghrib Ust Ibrahim Istar Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Msjd Chikus,Langkap
Maghrib Ust Termizi Masjid Tmn Seri Setia
Maghrib Ust Radzi B Jusoh Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Agus Lokman Surau Tmn Melor
Maghrib Ust Suhaimi MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Rizal Surau Tmn Cicerly,T.I
KHAMIS 27-Jan-11 Minggu 4
3 petang Ust Ibrahim Istar Surau Pt2 7R C. Balai
Maghrib Ust Fakharudin Masjid Kg Bahagia,T.I
Maghrib Ust Radzi Jusoh Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Zamani Surau Jln Laksamana
Maghrib Ust Fatah Awang S. Tmn Melor, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Msjd Pekan Rabu,C.Balai
JUMAAT 28-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Sulaiman Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Osman Amri Masjid Sg Tungku T.I
Maghrib Us Khairuddin S. Permatang Pelandok
Maghrib Us Halimuddin Srau Tmn Cicerly
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor S Redang Punggor C.Balai
Maghrib Ust Suhaimi Surau Tmn Melor,T.I
Maghrib Ust Ahmad Nizam Pusar Aktiviti Sosial C.Balai
Maghrib Ust Mohd Amin Surau Tajhizul Mait
SABTU 29-Jan-11 Minggu ke 5
Maghrib Ust Sulaiman MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Sg Kuching K. Air 12
AHAD 30-Jan-11 Minggu ke 5
3 PTG Ust Suhaimi Masjid Chikus
Maghrib Ust Ramli Wahab S. Pt 1 Ust Saman C. Balai

AL KISAH - HIKAYAT SEMBAH DERHAKA

Jemput melawat intanhijauVS.

About This Blog

Your Title

Blog Archive

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP