Dikuasakan oleh Blogger.

PERHATIAN / ڤرهاتين

Sekiranya anda berasa sebarang artikel di dalam blog ini bermanfaat untuk rakyat maka cetak dan perbanyakkanlah untuk disebarkan kepada orang ramai. Semoga kerja baik anda dikira sebagai pahala orang yang berjuang di jalan Allah S.W.T. InsyaAllah.

PENGIKUT BLOG / ڤڠيکوت بلوݢ

APA PANDANGAN ANDA ?

<a href="http://www.sodahead.com/united-states/pada-pandangan-anda-bilakah-pilihan-raya-umum-ke-13-pru13-akan-diadakan/question-2706347/" title="Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?">Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?</a>

AKTIVITI BULAN OGOS 2012/2012 اکتيۏيتي بولن اݢوس

Website templatesHR

24 OGOS / JUMAAT - YB ANUAR SUDIN KE PERJUMPAAN RAKAN FB SG. SAMAK BERMULA 8.30 - 11.00 MALAM.

25 OGOS / SABTU - CERAMAH BERSAMA DATO' FAUZI SHAARI, UST. NIK ABDUH NIK AZIZ & SDR. BOB LOKMAN DI DATARAN PEMUDA KG. BAHAGIA BERMULA 9.30 MALAM

26 OGOS / AHAD - JAMUAN RAYA PAS CAWANGAN KILANG PADI BERMULA 8.30 MALAM.

KEHADIRAN AISHAH DI TELUK INTAN DISAMBUT HANGAT

>> 10 Jun 2012


TELUK INTAN, 8 Jun - Wan Aishah Wan Ariffin telah menerima sambutan hangat oleh warga Teluk Intan apabila hadir sebagai tetamu khas dalam majlis Sepetang Bersama Aishah baru-baru ini. Majlis telah diadakan di kediaman ADUN Changkat Jong YB Hj. Mohd. Anuar Sudin di Kg. Perwira Jaya dekat sini. Ia adalah anjuran Nisa Teluk Intan, Dewan Muslimat PAS Kawasan Teluk Intan.

Wan Aishah atau lebih dikenali dalam bidang seni suara sebagai Aishah satu ketika dahulu amat popular dengan beberapa lagu terutamanya lagu 'Janji Manismu'. Di sepanjang karier seni, beliau telah memenangi banyak anugerah. Kini beliau telah berhijrah dan lebih menarik lagi sebulan yang lalu telah menyerahkan borang ahli PAS kepada Mursyidul Am PAS.
Kehadiran Aishah disambut mesra oleh pimpinan Muslimat Teluk Intan.

Aishah bersama Ketua Muslimat Pn. Robiatun Abas (kanan) dan Timbalan Ketua Muslimat, Pn. Hjh. Faridah.

Majlis bermula jam 5.00 petang itu telah menarik bukan sahaja golongan remaja malah golongan umur pertengahan yang mungkin meminati beliau semasa zaman kemuncak Aishah di persada seni negara dahulu. Setiap ruang khemah telah dipenuhi dengan orang ramai yang ingin melihat sendiri artis kesayangan mereka satu masa dahulu.
Ketua Muslimat PAS menyampaikan ucapan.

YB Anuar turut menyampaikan ucapan.

Aishah menceritakan pengalaman beliau.

Acara bermula dengan ucapan aluan daripada Ketua Dewan Muslimat PAS Teluk Intan, Puan Robiatun Abas dan diikuti oleh YB Hj. Mohd. Anuar Sudin. Akhirnya,  para hadirin telah mendengar ucapan daripada Aishah. Beliau banyak menceritakan tentang pengalaman beliau sebagai penceramah PAS yang menerima begitu banyak rintangan, pengalaman semasa menyertai Himpunan Bersih 3.0 dan tentang amalan demokrasi di Malaysia berbanding negara-negara luar.
Orang ramai menikmati minum petang.


Ketua Muslimat sedang membuat cabutan bertuah.

Pengunjung bertuah....dapat minum petang bersama Aishah.


Beliau yang memiliki ijazah dalam bidang Sains Politik dari New Zealand berharap dapat meneruskan perjuangan di dalam PAS yang diyakini dapat membawa kepada kesejahteraan rakyat bersama-sama parti-parti di dalam Pakatan Rakyat.

Berikut adalah sebahagian daripada ucapan Aishah.


Selepas itu, slot dialog antara orang ramai yang hadir dengan Aishah telah diadakan yang banyak bertanya tentang perbandingan antara peribadi Tok Guru Nik Aziz dengan Perdana Menteri Malaysia dan tentang punca-punca beliau berhijrah serta masuk PAS.

Kemudian, cabutan bertuah telah diadakan di mana seramai 10 orang pengunjung bertuah telah berpeluang minum petang bersama Aishah.

intanhijau.blogspot.com

1 ulasan:

Tanpa Nama,  11 Jun 2012 6:23 PTG  

ini yang teman suke tapi satu je kome jgn le ketempat yang orang dah sedor kome tengok tempat macam kg gajah yang dah dibutekan umno namaje cucu cicit datuk sagor tak buat amalan datuk sagor kome tengok datuk sagor ,panglima dato maharaja lele dan ngah brahim taiping semua ade connection pikio le zaman tu dia dah ada tongkang besi utk ngankut bijih keleor dari taiping ikut pulau pangkor

Catat Ulasan

ASMAUL HUSNA

Blog Archive

SEPETANG BERSAMA ADUN CHANGKAT JONG

MISI PRIHATIN RAKYAT - EDAR TOPENG DAN RISALAH H1N1

RUMAH TERBUKA PAS TELUK INTAN & ADUN CHANGKAT JONG

MAKAN MALAM BERSAMA DS HJ. NIZAR DI TELUK INTAN

LAWATAN ADUN CHANGKAT JONG

ADUN CHANGKAT JONG SANA SINI

SUASANA HARI KEBAJIKAN DUN CHANGKAT JONG / سواسان هاري کباجيکن دون چڠکت جوڠ

SUKANEKA PASTI TELUK INTAN 2010

ADUN CHANGKAT JONG BERAYA DI SANA-SINI

CINTANYA KHALID AL WALID KEPADA RASULULLAH SAW

JADUAL MAJLIS ILMU TELUK INTAN JANUARI 2011 / 2011 جدوال مجليس علمو سکيتر تلوق اينتن جانواري

Website templatesHR

AHAD 23-Jan-11 Minggu 4
Subuh Ust Radzi Jusoh Surau Pt 1 Ust Saman
3 Ptg Ust Suhaimi Msjd Chikus Langkap
Asar U.Sulaiman Hamzah Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Mustafa Saari S. Lorong Seberang K Bhgia
Maghrib Ust Fatah Awang Msjd Batak Rabit,T.I
Maghrib Ust Fakharuddin Surau T. Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Sulaiman Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Azhar Msjd Pekan Rabu,C.Balai
ISNIN 24-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Ramli Wahab Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Termizi Surau Sg Keroh Air Kuning
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Fatah Awang Surau Kg Pisang B.Rabit,T.I
Maghrib Ust Wahab Dawam Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Muhammad Srau Insaniah Jln Pasar
SELASA 25-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Mohd Aslam Masjid Sg Tungku,T.I
Maghrib Ust Mohamad Surau Jln Lasamana
Maghrib Ust Fakharuddin S. Tmn Desa Bakti, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Suhaimi Hj Hamid Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Zamani S. Tahizul Mait
RABU 26-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Hj Zabidi S. Redang Punggor,C.Balai
Maghrib Us Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Desa Bakti
Maghrib Ust Ibrahim Istar Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Msjd Chikus,Langkap
Maghrib Ust Termizi Masjid Tmn Seri Setia
Maghrib Ust Radzi B Jusoh Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Agus Lokman Surau Tmn Melor
Maghrib Ust Suhaimi MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Rizal Surau Tmn Cicerly,T.I
KHAMIS 27-Jan-11 Minggu 4
3 petang Ust Ibrahim Istar Surau Pt2 7R C. Balai
Maghrib Ust Fakharudin Masjid Kg Bahagia,T.I
Maghrib Ust Radzi Jusoh Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Zamani Surau Jln Laksamana
Maghrib Ust Fatah Awang S. Tmn Melor, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Msjd Pekan Rabu,C.Balai
JUMAAT 28-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Sulaiman Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Osman Amri Masjid Sg Tungku T.I
Maghrib Us Khairuddin S. Permatang Pelandok
Maghrib Us Halimuddin Srau Tmn Cicerly
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor S Redang Punggor C.Balai
Maghrib Ust Suhaimi Surau Tmn Melor,T.I
Maghrib Ust Ahmad Nizam Pusar Aktiviti Sosial C.Balai
Maghrib Ust Mohd Amin Surau Tajhizul Mait
SABTU 29-Jan-11 Minggu ke 5
Maghrib Ust Sulaiman MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Sg Kuching K. Air 12
AHAD 30-Jan-11 Minggu ke 5
3 PTG Ust Suhaimi Masjid Chikus
Maghrib Ust Ramli Wahab S. Pt 1 Ust Saman C. Balai

AL KISAH - HIKAYAT SEMBAH DERHAKA

Jemput melawat intanhijauVS.

About This Blog

Your Title

Blog Archive

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP