Dikuasakan oleh Blogger.

PERHATIAN / ڤرهاتين

Sekiranya anda berasa sebarang artikel di dalam blog ini bermanfaat untuk rakyat maka cetak dan perbanyakkanlah untuk disebarkan kepada orang ramai. Semoga kerja baik anda dikira sebagai pahala orang yang berjuang di jalan Allah S.W.T. InsyaAllah.

PENGIKUT BLOG / ڤڠيکوت بلوݢ

APA PANDANGAN ANDA ?

<a href="http://www.sodahead.com/united-states/pada-pandangan-anda-bilakah-pilihan-raya-umum-ke-13-pru13-akan-diadakan/question-2706347/" title="Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?">Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?</a>

AKTIVITI BULAN OGOS 2012/2012 اکتيۏيتي بولن اݢوس

Website templatesHR

24 OGOS / JUMAAT - YB ANUAR SUDIN KE PERJUMPAAN RAKAN FB SG. SAMAK BERMULA 8.30 - 11.00 MALAM.

25 OGOS / SABTU - CERAMAH BERSAMA DATO' FAUZI SHAARI, UST. NIK ABDUH NIK AZIZ & SDR. BOB LOKMAN DI DATARAN PEMUDA KG. BAHAGIA BERMULA 9.30 MALAM

26 OGOS / AHAD - JAMUAN RAYA PAS CAWANGAN KILANG PADI BERMULA 8.30 MALAM.

ADUN CHANGKAT JONG DI MAJLIS PENERANGAN DI KG ESSO - 34 ORANG MASUK PAS...!

>> 24 Januari 2010



TELUK INTAN, 24 Januari - PAS Kawasan Teluk Intan telah mengorak langkah cemerlang pada tahun 2010 ini dengan berjaya mengadakan majlis penerangan kepada lebih 50 orang penduduk di Kampung Esso yang menjadi kubu UMNO.

(Lebih banyak foto lagi di http://intanhijauVS.blogspot.com)

Walaupun masih belum ada lagi cawangan PAS di sana, namun atas usaha ADUN Changkat Jong dan beberapa orang penduduk di situ maka satu majlis penerangan tentang PAS telah berjaya diadakan. Majlis tersebut telah diadakan di Kedai Makan Ismail, di Jalan Maharajalela (berhadapan Caely Girl).

Penduduk kampung yang hadir adalah terdiri daripada kaum lelaki dan wanita yang sanggup turun mendengar penerangan yang disampaikan oleh Sdr. Azhar Rafaei dan YB Haji Anuar sendiri.


Haji Azhar memberi penerangan tentang isu semasa negeri Perak.


Puan Hjh Faridah Rajiah bersama kaum wanita yang hadir.


Sdr. Aamir (berbaju merah) bersama-sama penduduk kampung.



Di dalam ucapan, YB Haji Anuar banyak menerangkan tentang PAS dan dasar-dasarnya serta keperluan menghayati Islam sebagai satu cara hidup.

Pada masa yang sama, tayangan slaid tentang PAS dan aktiviti ADUN Changkat Jong turut dipaparkan di samping edaran risalah tentang PAS.


YB Haji Anuar menerima 34 borang ahli baru PAS daripada Sdr. Ismail, wakil penduduk Kg. Esso.



Mendengar dengan teliti ucapan YB....


Paparan slaid aktiviti ADUN semasa YB Haji Anuar berucap.

Selepas itu, YB Haji Anuar turut menerima sebanyak 34 borang keahlian PAS daripada Sdr. Ismail, wakil penduduk kampung tersebut. PAS Teluk Intan di dalam perancangan menubuhkan cawangan di Kampung Esso.

Di penghujung majlis, YB Haji Anuar telah menyampaikan sumbangan kepada 20 orang penduduk kampung yang terdiri dalam kalangan mereka yang kurang mampu, warga emas dan OKU.





Turut hadir ialah Timbalan YDP PAS Teluk Intan, Ketua Penerangan Kawasan Sdr. Mohamad Hamzah, dan Sdr. Aamir, AJK PAS Kawasan serta Puan Hajjah Faridah Rajiah, isteri YB sebagai mewakili Dewan Muslimat Kawasan.

Rata-rata penduduk yang hadir berpuas hati dengan majlis penerangan terutama yang melibatkan isu-isu negeri Perak yang telah disampaikan oleh Sdr. Haji Azhar Rafaie dan YB Haji Anuar.



Puan Hjh. Faridah beramah mesra dengan kaum wanita.


Menikmati jamuan selepas sesi penerangan.


YB bersama salah seorang penggerak majlis penerangan.

ar_rawa

2 ulasan:

Tanpa Nama,  24 Januari 2010 8:19 PTG  

tahniah2..bila la caw sg samak nak tambah ahli baru ni..tak sabor nak tengok muka ahli baru masuk kat blog ni...asyik muka handsome Nan je tu pun tak masuk kat blog ni..klau masuk pun pakai topeng zorro...he e e e..embah dukun apatah lg...maklum ler muka pan afrika...klau bleh setiap kemasukan ahli baru paparkan kat blog ni...bru ahli rasa di hargai tak la dpt beras je bru masuk internet...tentu seronok makcik pakcik bila muka depa keluar kat laman web ni...kena plak yg bukak web ni anak cucu depa...bangganya seorang datuk/cucu muka kuar kat web...tambah mantap sokongan depa ar-rawa...ape pun tahniah atas usha yg di lakukan...jgn lupa ahli baru sg samak masukan masa penyerahan borang masuk ahli pas...

Tanpa Nama,  29 Januari 2010 11:20 PG  

utk makluman sdr yg aku atau sape agaknyae...

pada semalam dan ada dlm sinar harian hilir perak hari isnin.

seorang bekas exco pemuda teluk intan cwgn pekan baru dan 100% anak jati kg sg smk bersama 70 org telah menyerahkan borang PKR . keahliannya pada YB Datuk Seri Anwar . Takkan tak perasan kot. Heboh satu teluk intan termasuk Deris menapikannya.

tapi percayalah tuan. cerita itu benar kerana saya dan Sdr nadin serta warga cukup kenal dengan mamat ini. untuk pengetahuan arrawa beliau ialah Ketua Pemuda UPU Cwgn Sg Samak. selalu ikut usrah dengan kita

Untuk pas sg smk pun tak pelah biarlah nan aje tapi tunggu....dah ada borang akan diserahkan pada mesy agung cawangan sg smk nanti... sdr nadin jgn lupa highlighkan yer..kat tamil nesan pun tak per..nan sg smk

Catat Ulasan

ASMAUL HUSNA

Blog Archive

SEPETANG BERSAMA ADUN CHANGKAT JONG

MISI PRIHATIN RAKYAT - EDAR TOPENG DAN RISALAH H1N1

RUMAH TERBUKA PAS TELUK INTAN & ADUN CHANGKAT JONG

MAKAN MALAM BERSAMA DS HJ. NIZAR DI TELUK INTAN

LAWATAN ADUN CHANGKAT JONG

ADUN CHANGKAT JONG SANA SINI

SUASANA HARI KEBAJIKAN DUN CHANGKAT JONG / سواسان هاري کباجيکن دون چڠکت جوڠ

SUKANEKA PASTI TELUK INTAN 2010

ADUN CHANGKAT JONG BERAYA DI SANA-SINI

CINTANYA KHALID AL WALID KEPADA RASULULLAH SAW

JADUAL MAJLIS ILMU TELUK INTAN JANUARI 2011 / 2011 جدوال مجليس علمو سکيتر تلوق اينتن جانواري

Website templatesHR

AHAD 23-Jan-11 Minggu 4
Subuh Ust Radzi Jusoh Surau Pt 1 Ust Saman
3 Ptg Ust Suhaimi Msjd Chikus Langkap
Asar U.Sulaiman Hamzah Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Mustafa Saari S. Lorong Seberang K Bhgia
Maghrib Ust Fatah Awang Msjd Batak Rabit,T.I
Maghrib Ust Fakharuddin Surau T. Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Sulaiman Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Azhar Msjd Pekan Rabu,C.Balai
ISNIN 24-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Ramli Wahab Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Termizi Surau Sg Keroh Air Kuning
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Fatah Awang Surau Kg Pisang B.Rabit,T.I
Maghrib Ust Wahab Dawam Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Muhammad Srau Insaniah Jln Pasar
SELASA 25-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Mohd Aslam Masjid Sg Tungku,T.I
Maghrib Ust Mohamad Surau Jln Lasamana
Maghrib Ust Fakharuddin S. Tmn Desa Bakti, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Suhaimi Hj Hamid Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Zamani S. Tahizul Mait
RABU 26-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Hj Zabidi S. Redang Punggor,C.Balai
Maghrib Us Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Desa Bakti
Maghrib Ust Ibrahim Istar Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Msjd Chikus,Langkap
Maghrib Ust Termizi Masjid Tmn Seri Setia
Maghrib Ust Radzi B Jusoh Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Agus Lokman Surau Tmn Melor
Maghrib Ust Suhaimi MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Rizal Surau Tmn Cicerly,T.I
KHAMIS 27-Jan-11 Minggu 4
3 petang Ust Ibrahim Istar Surau Pt2 7R C. Balai
Maghrib Ust Fakharudin Masjid Kg Bahagia,T.I
Maghrib Ust Radzi Jusoh Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Zamani Surau Jln Laksamana
Maghrib Ust Fatah Awang S. Tmn Melor, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Msjd Pekan Rabu,C.Balai
JUMAAT 28-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Sulaiman Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Osman Amri Masjid Sg Tungku T.I
Maghrib Us Khairuddin S. Permatang Pelandok
Maghrib Us Halimuddin Srau Tmn Cicerly
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor S Redang Punggor C.Balai
Maghrib Ust Suhaimi Surau Tmn Melor,T.I
Maghrib Ust Ahmad Nizam Pusar Aktiviti Sosial C.Balai
Maghrib Ust Mohd Amin Surau Tajhizul Mait
SABTU 29-Jan-11 Minggu ke 5
Maghrib Ust Sulaiman MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Sg Kuching K. Air 12
AHAD 30-Jan-11 Minggu ke 5
3 PTG Ust Suhaimi Masjid Chikus
Maghrib Ust Ramli Wahab S. Pt 1 Ust Saman C. Balai

AL KISAH - HIKAYAT SEMBAH DERHAKA

Jemput melawat intanhijauVS.

About This Blog

Your Title

Blog Archive

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP