Dikuasakan oleh Blogger.

PERHATIAN / ڤرهاتين

Sekiranya anda berasa sebarang artikel di dalam blog ini bermanfaat untuk rakyat maka cetak dan perbanyakkanlah untuk disebarkan kepada orang ramai. Semoga kerja baik anda dikira sebagai pahala orang yang berjuang di jalan Allah S.W.T. InsyaAllah.

PENGIKUT BLOG / ڤڠيکوت بلوݢ

APA PANDANGAN ANDA ?

<a href="http://www.sodahead.com/united-states/pada-pandangan-anda-bilakah-pilihan-raya-umum-ke-13-pru13-akan-diadakan/question-2706347/" title="Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?">Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?</a>

AKTIVITI BULAN OGOS 2012/2012 اکتيۏيتي بولن اݢوس

Website templatesHR

24 OGOS / JUMAAT - YB ANUAR SUDIN KE PERJUMPAAN RAKAN FB SG. SAMAK BERMULA 8.30 - 11.00 MALAM.

25 OGOS / SABTU - CERAMAH BERSAMA DATO' FAUZI SHAARI, UST. NIK ABDUH NIK AZIZ & SDR. BOB LOKMAN DI DATARAN PEMUDA KG. BAHAGIA BERMULA 9.30 MALAM

26 OGOS / AHAD - JAMUAN RAYA PAS CAWANGAN KILANG PADI BERMULA 8.30 MALAM.

PAS CAWANGAN KG. PADANG TEMBAK SUDAH ADA BLOG

>> 18 Januari 2010


PAS Cawangan Kg. Padang Tembak telah mendahului 26 cawangan PAS lain di Teluk Intan dengan terbinanya blog rasmi cawangan tersebut. Sesuai dengan statusnya antara cawangan terbesar di kawasan Teluk Intan, usaha proaktif dengan melibatkan cawangan di alam maya menunjukkan betapa prihatinnya dan kesedaran tinggi cawangan tersebut di dalam menyebarluaskan dakwah dan menyampaikan maklumat tepat dari parti kepada masyarakat setempat.

Diharapkan, kehadiran blog cawangan PAS Kg. Padang Tembak ini akan membantu PAS Kawasan Teluk Intan menyebarkan segala maklumat terutamanya isu-isu lokal di cawangan itu sendiri.

Anda boleh lawati blog tersebut di alamat : http://pascawangankpgpdgtembak.blogspot.com

Ini dapat dibuktikan dengan antara entri pertama blog tersebut dengan pendedahan senarai Ahli Jawatankuasa Masjidut Taqwa Kg. Padang Tembak yang dimonopoli 100% oleh puak-puak UMNO. Satu pendedahan yang menarik yang perlu diketahui oleh masyarakat setempat.

Semoga usaha proaktif PAS Cawangan Kg. Padang Tembak ini akan diikuti dan dicontohi oleh cawangan-cawangan PAS lain di Teluk Intan. Syabas kepada Ketua Cawangannya Ustaz Ismail Che Nik dan AJKnya. Tahniah kepada pengendali blog ini...Aljauzi. Teruskan usaha..!

5 ulasan:

Han Ri 18 Januari 2010 5:48 PTG  

Wah, mabruk! Teruskan usaha!

Tanpa Nama,  18 Januari 2010 8:27 PTG  

dah ada blog sendiri boleh la tembak berpelurukan idea dan isu2 yg boleh memperkukuhkan lg pas cawangan kg padang tembak..kg sungai samak bila lagi nak buat..ww kastolani tengah solok belajar buat blog ke ape ni...syabas padang tembak..bang bang banggg...

ar_rawa 18 Januari 2010 8:52 PTG  

Hmm..org sg samak aktif dlm blog ni tahniah..kalau dapat buat blog sendiri lagi baik... Calon-calon penulis blog ramai ni....

Tanpa Nama,  18 Januari 2010 11:31 PTG  

ini yang berasap dan menanah telinga kena sumpitan beracun dari arrawa.

tunggu tak lama lagi kami pun nak bukak blok bukan blog...injin jet yang kami jumpa kat bengkel tok sidang saifuddin...

insyaallah nanti bila wak kastolani balik solok dari lubok pusing kita buka blog sendiri yg dikepalai wak maslah...

naper nadin...tak cayer kee...

Tanpa Nama,  19 Januari 2010 12:26 PG  

ha a a a..korang buat blog biar aku jadi pelanggan yg pertama menjenguk blog korang..dan menembak melalui tulisan merapu aku..dah ada blog sendiri tak laku la ar-rawa..sumpitan beracun ar-rawa je yg laku aku pnya syor tak laku plak..nak kena ni..kena bloking..buat jgn tak buat "i follow" jer ler..ape kata klau saudara Nagesh jd penulis jemputan dan wak maslah sebagai editor blog yg akan korang hasilkan..tak sabor rasanya nunggu blog sg samak..eee rindunya aku...

Catat Ulasan

ASMAUL HUSNA

Blog Archive

SEPETANG BERSAMA ADUN CHANGKAT JONG

MISI PRIHATIN RAKYAT - EDAR TOPENG DAN RISALAH H1N1

RUMAH TERBUKA PAS TELUK INTAN & ADUN CHANGKAT JONG

MAKAN MALAM BERSAMA DS HJ. NIZAR DI TELUK INTAN

LAWATAN ADUN CHANGKAT JONG

ADUN CHANGKAT JONG SANA SINI

SUASANA HARI KEBAJIKAN DUN CHANGKAT JONG / سواسان هاري کباجيکن دون چڠکت جوڠ

SUKANEKA PASTI TELUK INTAN 2010

ADUN CHANGKAT JONG BERAYA DI SANA-SINI

CINTANYA KHALID AL WALID KEPADA RASULULLAH SAW

JADUAL MAJLIS ILMU TELUK INTAN JANUARI 2011 / 2011 جدوال مجليس علمو سکيتر تلوق اينتن جانواري

Website templatesHR

AHAD 23-Jan-11 Minggu 4
Subuh Ust Radzi Jusoh Surau Pt 1 Ust Saman
3 Ptg Ust Suhaimi Msjd Chikus Langkap
Asar U.Sulaiman Hamzah Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Mustafa Saari S. Lorong Seberang K Bhgia
Maghrib Ust Fatah Awang Msjd Batak Rabit,T.I
Maghrib Ust Fakharuddin Surau T. Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Sulaiman Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Azhar Msjd Pekan Rabu,C.Balai
ISNIN 24-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Ramli Wahab Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Termizi Surau Sg Keroh Air Kuning
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Fatah Awang Surau Kg Pisang B.Rabit,T.I
Maghrib Ust Wahab Dawam Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Muhammad Srau Insaniah Jln Pasar
SELASA 25-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Mohd Aslam Masjid Sg Tungku,T.I
Maghrib Ust Mohamad Surau Jln Lasamana
Maghrib Ust Fakharuddin S. Tmn Desa Bakti, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Suhaimi Hj Hamid Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Zamani S. Tahizul Mait
RABU 26-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Hj Zabidi S. Redang Punggor,C.Balai
Maghrib Us Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Desa Bakti
Maghrib Ust Ibrahim Istar Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Msjd Chikus,Langkap
Maghrib Ust Termizi Masjid Tmn Seri Setia
Maghrib Ust Radzi B Jusoh Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Agus Lokman Surau Tmn Melor
Maghrib Ust Suhaimi MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Rizal Surau Tmn Cicerly,T.I
KHAMIS 27-Jan-11 Minggu 4
3 petang Ust Ibrahim Istar Surau Pt2 7R C. Balai
Maghrib Ust Fakharudin Masjid Kg Bahagia,T.I
Maghrib Ust Radzi Jusoh Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Zamani Surau Jln Laksamana
Maghrib Ust Fatah Awang S. Tmn Melor, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Msjd Pekan Rabu,C.Balai
JUMAAT 28-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Sulaiman Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Osman Amri Masjid Sg Tungku T.I
Maghrib Us Khairuddin S. Permatang Pelandok
Maghrib Us Halimuddin Srau Tmn Cicerly
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor S Redang Punggor C.Balai
Maghrib Ust Suhaimi Surau Tmn Melor,T.I
Maghrib Ust Ahmad Nizam Pusar Aktiviti Sosial C.Balai
Maghrib Ust Mohd Amin Surau Tajhizul Mait
SABTU 29-Jan-11 Minggu ke 5
Maghrib Ust Sulaiman MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Sg Kuching K. Air 12
AHAD 30-Jan-11 Minggu ke 5
3 PTG Ust Suhaimi Masjid Chikus
Maghrib Ust Ramli Wahab S. Pt 1 Ust Saman C. Balai

AL KISAH - HIKAYAT SEMBAH DERHAKA

Jemput melawat intanhijauVS.

About This Blog

Your Title

Blog Archive

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP