Dikuasakan oleh Blogger.

PERHATIAN / ڤرهاتين

Sekiranya anda berasa sebarang artikel di dalam blog ini bermanfaat untuk rakyat maka cetak dan perbanyakkanlah untuk disebarkan kepada orang ramai. Semoga kerja baik anda dikira sebagai pahala orang yang berjuang di jalan Allah S.W.T. InsyaAllah.

PENGIKUT BLOG / ڤڠيکوت بلوݢ

APA PANDANGAN ANDA ?

<a href="http://www.sodahead.com/united-states/pada-pandangan-anda-bilakah-pilihan-raya-umum-ke-13-pru13-akan-diadakan/question-2706347/" title="Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?">Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?</a>

AKTIVITI BULAN OGOS 2012/2012 اکتيۏيتي بولن اݢوس

Website templatesHR

24 OGOS / JUMAAT - YB ANUAR SUDIN KE PERJUMPAAN RAKAN FB SG. SAMAK BERMULA 8.30 - 11.00 MALAM.

25 OGOS / SABTU - CERAMAH BERSAMA DATO' FAUZI SHAARI, UST. NIK ABDUH NIK AZIZ & SDR. BOB LOKMAN DI DATARAN PEMUDA KG. BAHAGIA BERMULA 9.30 MALAM

26 OGOS / AHAD - JAMUAN RAYA PAS CAWANGAN KILANG PADI BERMULA 8.30 MALAM.

APA KITA KATA DENGAN ORANG INI..?

>> 25 Mei 2011



7 ulasan:

Amri Mat Saaid 26 Mei 2011 12:31 PG  

he he..wa ampu sana wa ampu sini..cari makan wooo

ali yasaq 26 Mei 2011 12:48 PG  

salam klu ikut realistik mmg betoi kata ustaz........kita jgn amek jln mudah......setahu ana ustaz ni mmg hasanah bkn geng asobiyah.......jd kita patut memikirkan benar kata2 ustaz bkn menghentamnya...fikirlah sy org pas juga dan ustaz kazim adalah org pas percayala

nurul,  26 Mei 2011 6:40 PG  

Kiri masyuk....kananpun masyuk bang... mau iduppppp

aliyasaq 26 Mei 2011 10:41 PG  

Setahu ana Ustaz bkn org meniaga.....wala tajassasu.... Ingt kita jgn d soal seperti Mna UTUSAN MELOYA kerana FITNAH... ana knal Ustz dh lama dia mmg kutuk UMNO tp harus ingt dia bg pandangan dlm video d atas... jd jgn dgr kuliah xabis n bykkn dgr kuliah ilmu bkn ikut perasaan dan syak buruk Kt Ustaz... Dia mmg ahli PAS.... klu nk taw dia UMNO ka PAS rajinlah dgaq cd kuliah jgn dgr kliah Upload 10 min ja... Timbul FITNAH nnti susah... Klu nk kutuk harussani ok tp klu Ustaz jgn..mmg dia hentam UmNo dan Aku org PAS yg mencari ilmu d pondok2 wallahua'lam..

Ma Yusof 26 Mei 2011 11:39 PG  

Assalamualaikum YB,
YB ni org PAS ka bukan? kalu org PAS baik keluar drp pAS..jgn dok busukkan PAS dgn perangai membawa berita berunsur fitnah... tak layak org pAS bersikap demikian... ISLAM tak ajar org bawakan berita yg boleh bawa unsur fitnah, berita nak memburukkan org.... YB dengar semua CD kuliah dia, jgn tunjuk sedutan sikit dah sebar merata2.... TOLONG JANGAN BAWA TAIK UMNO DLM PAS...

Tanpa Nama,  26 Mei 2011 5:38 PTG  

Dalam sedutan kuliah yang pendek tu memang ada kebenarannya.Tapi sapa yg selama ni yg membela cina dan india sampai mereka naik tocang? Bukankah mamak mahadhir dan UMNO????? Sapa yg dulu lagi banyak bagi pingat kpd mereka???? Tan Seri...Dato....JP....dan jual pingat lagi.Jangan ingat PAS saja yg berkawan dng cina dan india.UMNO dah 54 tahun dah....Dah lama....dah.Jangan asyek2 dok kutuk PAS dan PKR saja.UMNO lagi teruk....Tanya dengan kebenaran .Jangan tanya dengan hati busuk UMNO.

eric 27 Mei 2011 6:31 PTG  

org Pas manjoi Ipoh khusunya dah tau sangat perangai Ust sorang ni.
seingat aku dari 1999 lagi.lalang pun boleh, gila glamor pun boleh.surau kecik berat nak datang, kalau datang orang kena sambut.kalau tak dia balik.kena tunggu depan pintu pagar walupun ujan. haaa ini dia perangai Ust ni. masa pru dulu dia sibok,,,,kempen untuk abg Najmuddin dia lawan Pas. lu orang pikir le sendiri.

Catat Ulasan

ASMAUL HUSNA

Blog Archive

SEPETANG BERSAMA ADUN CHANGKAT JONG

MISI PRIHATIN RAKYAT - EDAR TOPENG DAN RISALAH H1N1

RUMAH TERBUKA PAS TELUK INTAN & ADUN CHANGKAT JONG

MAKAN MALAM BERSAMA DS HJ. NIZAR DI TELUK INTAN

LAWATAN ADUN CHANGKAT JONG

ADUN CHANGKAT JONG SANA SINI

SUASANA HARI KEBAJIKAN DUN CHANGKAT JONG / سواسان هاري کباجيکن دون چڠکت جوڠ

SUKANEKA PASTI TELUK INTAN 2010

ADUN CHANGKAT JONG BERAYA DI SANA-SINI

CINTANYA KHALID AL WALID KEPADA RASULULLAH SAW

JADUAL MAJLIS ILMU TELUK INTAN JANUARI 2011 / 2011 جدوال مجليس علمو سکيتر تلوق اينتن جانواري

Website templatesHR

AHAD 23-Jan-11 Minggu 4
Subuh Ust Radzi Jusoh Surau Pt 1 Ust Saman
3 Ptg Ust Suhaimi Msjd Chikus Langkap
Asar U.Sulaiman Hamzah Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Mustafa Saari S. Lorong Seberang K Bhgia
Maghrib Ust Fatah Awang Msjd Batak Rabit,T.I
Maghrib Ust Fakharuddin Surau T. Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Sulaiman Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Azhar Msjd Pekan Rabu,C.Balai
ISNIN 24-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Ramli Wahab Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Termizi Surau Sg Keroh Air Kuning
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Fatah Awang Surau Kg Pisang B.Rabit,T.I
Maghrib Ust Wahab Dawam Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Muhammad Srau Insaniah Jln Pasar
SELASA 25-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Mohd Aslam Masjid Sg Tungku,T.I
Maghrib Ust Mohamad Surau Jln Lasamana
Maghrib Ust Fakharuddin S. Tmn Desa Bakti, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Suhaimi Hj Hamid Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Zamani S. Tahizul Mait
RABU 26-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Hj Zabidi S. Redang Punggor,C.Balai
Maghrib Us Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Desa Bakti
Maghrib Ust Ibrahim Istar Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Msjd Chikus,Langkap
Maghrib Ust Termizi Masjid Tmn Seri Setia
Maghrib Ust Radzi B Jusoh Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Agus Lokman Surau Tmn Melor
Maghrib Ust Suhaimi MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Rizal Surau Tmn Cicerly,T.I
KHAMIS 27-Jan-11 Minggu 4
3 petang Ust Ibrahim Istar Surau Pt2 7R C. Balai
Maghrib Ust Fakharudin Masjid Kg Bahagia,T.I
Maghrib Ust Radzi Jusoh Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Zamani Surau Jln Laksamana
Maghrib Ust Fatah Awang S. Tmn Melor, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Msjd Pekan Rabu,C.Balai
JUMAAT 28-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Sulaiman Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Osman Amri Masjid Sg Tungku T.I
Maghrib Us Khairuddin S. Permatang Pelandok
Maghrib Us Halimuddin Srau Tmn Cicerly
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor S Redang Punggor C.Balai
Maghrib Ust Suhaimi Surau Tmn Melor,T.I
Maghrib Ust Ahmad Nizam Pusar Aktiviti Sosial C.Balai
Maghrib Ust Mohd Amin Surau Tajhizul Mait
SABTU 29-Jan-11 Minggu ke 5
Maghrib Ust Sulaiman MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Sg Kuching K. Air 12
AHAD 30-Jan-11 Minggu ke 5
3 PTG Ust Suhaimi Masjid Chikus
Maghrib Ust Ramli Wahab S. Pt 1 Ust Saman C. Balai

AL KISAH - HIKAYAT SEMBAH DERHAKA

Jemput melawat intanhijauVS.

About This Blog

Your Title

Blog Archive

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP