Dikuasakan oleh Blogger.

PERHATIAN / ڤرهاتين

Sekiranya anda berasa sebarang artikel di dalam blog ini bermanfaat untuk rakyat maka cetak dan perbanyakkanlah untuk disebarkan kepada orang ramai. Semoga kerja baik anda dikira sebagai pahala orang yang berjuang di jalan Allah S.W.T. InsyaAllah.

PENGIKUT BLOG / ڤڠيکوت بلوݢ

APA PANDANGAN ANDA ?

<a href="http://www.sodahead.com/united-states/pada-pandangan-anda-bilakah-pilihan-raya-umum-ke-13-pru13-akan-diadakan/question-2706347/" title="Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?">Pada pandangan anda, bilakah Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan diadakan ?</a>

AKTIVITI BULAN OGOS 2012/2012 اکتيۏيتي بولن اݢوس

Website templatesHR

24 OGOS / JUMAAT - YB ANUAR SUDIN KE PERJUMPAAN RAKAN FB SG. SAMAK BERMULA 8.30 - 11.00 MALAM.

25 OGOS / SABTU - CERAMAH BERSAMA DATO' FAUZI SHAARI, UST. NIK ABDUH NIK AZIZ & SDR. BOB LOKMAN DI DATARAN PEMUDA KG. BAHAGIA BERMULA 9.30 MALAM

26 OGOS / AHAD - JAMUAN RAYA PAS CAWANGAN KILANG PADI BERMULA 8.30 MALAM.

SUASANA DEMONSTRASI BANTAH MESIR DI KL

>> 04 Februari 2011









8 ulasan:

adf55650 6 Februari 2011 10:36 PG  

Alangkah bodoh PAS menunjukkan kebodohannya. Apa impaknya demonstrasi di KL kpd Mesir?
Pergilah berdemo di Mesir sana.
Lepas tu bawa balik pelajar2 yang terkandas.
Setakat melalak di sini buat apa?
Tatkala senang, pelajar2 itu dihasut, di tipu, di songsangkan. Ketika susah begini mereka dibiarkan merempat di tempat orang.
Harapkan kerajaan juga yang membantu.
Sekurang2nya berdemolah di Mesir bantah harga barang makanan yang naik melambung.

ahj132,  6 Februari 2011 11:09 PG  

tAK PAYAH KE MESIR. KERAJAAN DIKTATOR MUBARAK DENGAN NAJIB SAMA SAJA. ORG MESIR DEMO D SANA. PAS DEMO DI SINI. ORG MESIR NAK JATUHKAN MUBARAK, PAS NAK JATUHKAN UMNO/BN/NAJIB kah kah kah... poyo punya ulasan...

Lintau Perak 6 Februari 2011 11:39 PG  

Semasa Melayu Pas menjerit melolong, Pemimpin dan Ahli2 DAP sedang relax makan limau dan minum beer depan tv sambil berehat dengan sanak saudara.

Lepas raya buka kedai, buat untung kerana 9/10 dari rezeqi datangnya dari perniagaan.

Pas?

Penditakainsingkat 6 Februari 2011 11:42 PG  

Salam,

Bijaknya DAP mengatur strategi!

Mesjid dan hari Jumaat digunakan supaya umat Islam melolong dan menjerit untuk jatuhkan kerajaan yang menjamin agama, bangsa dan tanahair mereka sendiri.

Laksamana Bentan 6 Februari 2011 11:46 PG  

Intan hijau,

Mengganas, menunjuk rasa adalah lebih mudah dari malaksanakan amanah yang diberi oleh rakyat.

ahj132,  6 Februari 2011 5:31 PTG  

Memang 'bentan' org umno ni. Sapa kata buat demo mudah. Tengok saja demo baru2 ni... polis masih membelasah, pancut air kimia, tangkap para penunjuk perasaan.
UMNO yg pegang pemerintahan dok diam saja goyang kaki...nampak mudah perintah kera---jaan ya?
Ingat, mentadbir negera satu amanah...!!!

adf55650 6 Februari 2011 9:46 PTG  

Memang susah mengawal kera2 PAS. Bukan boleh diajar. Cakap berdegar2 tanpa tujuan yang jelas. Niat penuh tamak haloba bertopengkan agama. Tugas UMNO adalah menegakkan kedaulatan ISLAM dari punah dipermainkan PAS.
PAS tetap sebagai PARTI AJARAN SESAT sejak azali. Tidak ada satu pun perbuatan PAS berlandaskan Islam.

ahj132,  7 Februari 2011 3:58 PTG  

Gila meroyan nampaknya si mata satu ni....jha 321..jangan layan org OKU ni..buat perabih masa je...
kerja dia ngajak org ke neraka

Catat Ulasan

ASMAUL HUSNA

Blog Archive

SEPETANG BERSAMA ADUN CHANGKAT JONG

MISI PRIHATIN RAKYAT - EDAR TOPENG DAN RISALAH H1N1

RUMAH TERBUKA PAS TELUK INTAN & ADUN CHANGKAT JONG

MAKAN MALAM BERSAMA DS HJ. NIZAR DI TELUK INTAN

LAWATAN ADUN CHANGKAT JONG

ADUN CHANGKAT JONG SANA SINI

SUASANA HARI KEBAJIKAN DUN CHANGKAT JONG / سواسان هاري کباجيکن دون چڠکت جوڠ

SUKANEKA PASTI TELUK INTAN 2010

ADUN CHANGKAT JONG BERAYA DI SANA-SINI

CINTANYA KHALID AL WALID KEPADA RASULULLAH SAW

JADUAL MAJLIS ILMU TELUK INTAN JANUARI 2011 / 2011 جدوال مجليس علمو سکيتر تلوق اينتن جانواري

Website templatesHR

AHAD 23-Jan-11 Minggu 4
Subuh Ust Radzi Jusoh Surau Pt 1 Ust Saman
3 Ptg Ust Suhaimi Msjd Chikus Langkap
Asar U.Sulaiman Hamzah Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Mustafa Saari S. Lorong Seberang K Bhgia
Maghrib Ust Fatah Awang Msjd Batak Rabit,T.I
Maghrib Ust Fakharuddin Surau T. Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Sulaiman Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Azhar Msjd Pekan Rabu,C.Balai
ISNIN 24-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Ramli Wahab Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Termizi Surau Sg Keroh Air Kuning
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Seri Bahagia,T.I
Maghrib Ust Fatah Awang Surau Kg Pisang B.Rabit,T.I
Maghrib Ust Wahab Dawam Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Muhammad Srau Insaniah Jln Pasar
SELASA 25-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Mohd Aslam Masjid Sg Tungku,T.I
Maghrib Ust Mohamad Surau Jln Lasamana
Maghrib Ust Fakharuddin S. Tmn Desa Bakti, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Suhaimi Hj Hamid Masjid Kg Bahagia
Maghrib Ust Zamani S. Tahizul Mait
RABU 26-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Hj Zabidi S. Redang Punggor,C.Balai
Maghrib Us Baihaqi Mahfuz Surau Tmn Desa Bakti
Maghrib Ust Ibrahim Istar Msjd Pt 12B,Sg Manik,T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Msjd Chikus,Langkap
Maghrib Ust Termizi Masjid Tmn Seri Setia
Maghrib Ust Radzi B Jusoh Surau Tajhizul Mait
Maghrib Ust Agus Lokman Surau Tmn Melor
Maghrib Ust Suhaimi MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Rizal Surau Tmn Cicerly,T.I
KHAMIS 27-Jan-11 Minggu 4
3 petang Ust Ibrahim Istar Surau Pt2 7R C. Balai
Maghrib Ust Fakharudin Masjid Kg Bahagia,T.I
Maghrib Ust Radzi Jusoh Surau Tmn Cicerly,T.I
Maghrib Ust Zamani Surau Jln Laksamana
Maghrib Ust Fatah Awang S. Tmn Melor, T.I
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Msjd Pekan Rabu,C.Balai
JUMAAT 28-Jan-11 Minggu 4
Maghrib Ust Sulaiman Surau Selabak Luar,T.I
Maghrib Ust Osman Amri Masjid Sg Tungku T.I
Maghrib Us Khairuddin S. Permatang Pelandok
Maghrib Us Halimuddin Srau Tmn Cicerly
Maghrib Ust Alfian Mohd Nor S Redang Punggor C.Balai
Maghrib Ust Suhaimi Surau Tmn Melor,T.I
Maghrib Ust Ahmad Nizam Pusar Aktiviti Sosial C.Balai
Maghrib Ust Mohd Amin Surau Tajhizul Mait
SABTU 29-Jan-11 Minggu ke 5
Maghrib Ust Sulaiman MARKAS Pt 9 LABU KUBUNG
Maghrib Ust Baihaqi Mahfuz Surau Sg Kuching K. Air 12
AHAD 30-Jan-11 Minggu ke 5
3 PTG Ust Suhaimi Masjid Chikus
Maghrib Ust Ramli Wahab S. Pt 1 Ust Saman C. Balai

AL KISAH - HIKAYAT SEMBAH DERHAKA

Jemput melawat intanhijauVS.

About This Blog

Your Title

Blog Archive

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP